Ποιοί είμαστε

Ιδρύθηκε στην Ελλάδα τον Αύγουστο του 1989 με στόχο να προσφέρει στην ελληνική αγορά κουφώματα υψηλών προδιαγραφών, υνδυάζοντας φινέτσα λειτουργικότητα, θερμοηχομόνωση , οι ιδρυτές της μετά την εικοσαετή επιτυχημένη ποριά τους στην Γερμανική αγορά, αποφάσισαν να ασχοληθούν με το ίδιο αντικείμενο και στην Ελλάδα. Δίνοντας μεγάλη σημασία στην υψηλή ποιότητα πρώτων υλών, επέλεξαν για την κατασκευή των προϊόντων τους πενταθάλαμο θερμοηχομονωτικό προφίλ TROCAL , προϊόν του Γερμανικού οίκου PROFINE GMBH, καταξιωμένου στον χώρο αφού αποτελεί για πενήντα και πλέον έτη ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα έρευνας και παραγωγής συνθετικών υλικών στον κόσμο, Γερμανικούς μηχανισμούς SIEGENIA, και ευρωπαϊκά θερμοηχομονωτικά κρύσταλλα διπλής υάλωσης ενεργειακά & μη.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, και δουλεύοντας κάτω από τις αυστηρές προδιαγραφές της PROFINE GMBH, η OSCAR O.E. κατάφερε να αναδειχθεί και να ξεχωρίσει στον χώρο των Συνθετικών Κουφωμάτων, δεν είναι τυχαίο αλώστε το ότι η TROPLAST A.G. παρέχει στους πελάτες μας δεκαετή γραπτή εγγύηση για την ποιότητα και την σωστή λειτουργικότητα των κουφωμάτων μας.

Σήμερα η εταιρία μας διαθέτει τις εξής κατασκευές:

  • Κουφώματα ολοκληρωμένα με ή χωρίς ρολλά , παντζούρια ,κουνουπιέρες σε όλους τους τύπους (πλισσέ πίετα σκίαστρα).
  • Όλες τις ειδικές κατασκευές κουφωμάτων (κυκλικά, τοξοειδή, λοξά παράγωνα, παράκεντρα, σταθερά, φυσσούνες, βιτρίνες καταστημάτων, ανοιγόμενα ανακλινόμενα, αίθρια κλπ).
  • Πόρτες ασφαλείας Ιταλικής ή Ελληνικής κατασκευής σε όλους τους τύπους & σε μεγάλη γκάμα σχεδίων.
  • Εσωτερικές πόρτες ανιγκρέ, λάκα ή LAMINATE.

Η εγκατάσταση μας σε ιδιόκτητο χώρο 6000 τ.μ. (από το 1997) στην ΛΗΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, καθώς και η επάνδρωση μας με εξειδικευμένο προσωπικό και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, μας δίνουν την δυνατότητα να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητος, σύντομη παράδοση, τοποθέτηση μέσα σε μία ημέρα (με δικά μας έμπυρα συνεργεία), άψογο & δωρεάν Service εφόρου ζωής. Το προφίλ μας διαθέτει Πιστοποίηση από το Γερμανικό Ινστιτούτο Μετρήσεων & Πιστοποιήσεων Κουφωμάτων IFT ROSENHEIM (από το 1959). Πιστοποιητικό Διασφάλισης ISO 9001:2000, CE , & όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά για να συμμετέχει στο πρόγραμμα εξ οικονομώ κατ οίκων .

Τα κουφώματα OSCAR κατασκευάζονται από προφίλ TROCAL INNONOVA, ένα πενταθαλαμικό σύστημα το οποίο, χάρη στον προηγμένο σχεδιασμό του προφίλ ανταποκρίνεται σε όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις. Τα κουφώματα προσφέρουν βέλτιστη θερμομόνωση, εξαιρετικά υψηλή σταθερότητα και εγγυώνται ασφάλεια για πολλές δεκαετίες. Αυτό επιτυγχάνεται όχι μόνο με την άριστη ποιότητα του προφίλ, αλλά και με την εγγύηση των Γερμανικών μηχανισμών ασφαλείας Siegenia, και την τοποθέτηση Ευρωπαϊκών Θερμοηχομονωτικών κρυστάλλων διπλής υάλωσης που σε ενεργειακή μορφή καταβαζουν τους συντελεστές θερμοηχομόνωση σε Ug 1,0, Sfg 0,43 , Uw1,3.